Ekonomiskt välbefinnande på arbetsplatsen

Sänk lånekostnaden för dina medarbetare

Förmån som ger avtryck i plånboken

Kostnadsfritt för dig som arbetsgivare

Enkel anslutning till ert ekonomisystem

Moanks personalprogram

Moanks personalprogram är en förmån som du kan erbjuda dina medarbetare helt utan kostnad. Personalprogrammet innebär att dina medarbetare återbetalar Moank Lånet med ett nettoavdrag från lönen. Detta ger större säkerhet för återbetalning och därmed förmånligare ränta. Personalprogrammet är riskfritt för dig som arbetsgivare då du inte ansvarar för att återbetala lånet.

Hur påverkas jag som arbetsgivare av mina medarbetares ekonomi?

Är ekonomisk trygghet bara en privatsak? 43% av svenskarna säger sig vara stressade över sin ekonomiska situation. Detta påverkar deras förmåga att fokusera och vara produktiva på jobbet, vilket har direkt påverkan på din verksamhets resultat.

Hur kan jag spara mer pengar varje månad?Klarar min ekonomi en oväntad utgift?
Klarar min ekonomi en oväntad utgift?Gör jag de bästa valen för min ekonomi?Jag vet inte hur mycket jag kan spendera varje månad för att pengarna ska räcka Vart tar alla mina pengar vägen?Hur kan jag spara mer pengar varje månad?

De flesta av dina medarbetare har lån

Fler än hälften av alla vuxna svenskar har eller har haft ett blancolån

250 miljarder

Storlek blancolånemarknaden

43% av svenskarna känner sig stressade över sin ekonomiska situation

Källor: Finansinspektionen, Skandia/Novus

Dina medarbetare är din framtid

Moanks personalprogram erbjuder förmånligare villkor på dina medarbetares blancolån. Dessutom erhåller de vägledning och råd i privatekonomi som leder till bättre förståelse för den egna ekonomin - Och den som är insatt i sin egen ekonomi känner ekonomisk trygghet.

Dina medarbetare är ditt företags framtid. Låt ekonomiskt välbefinnande vara en viktig del i ditt företag och anslut dig idag!

Smidig process för dig som arbetsgivare

Moanks personalprogram är både kostnadsfritt och enkelt att ansluta sig till som arbetsgivare. Det finns flera integrationsmöjligheter och du kan välja det alternativ som passar ditt företag bäst. Moanks API kan integreras mot de flesta ekonomisystem.

1

Era medarbetare erhåller ett unikt ID kopplat till vår plattform. ID:et används för att erhålla ränterabatt och ekonomisk rådgivning.

2

Ni erhåller endast en månadsavi för alla era medarbetare som använder Moanks tjänst. Avin betalas tre dagar efter er löneutbetalning.

3

Beloppet registreras enkelt som ett löneavdrag i ert lönesystem. Medarbetaren erhåller all nödvändig information om sitt lån på sin personliga Moank-sida.

Anslut ditt företag

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Ekonomiskt välbefinnande för dina medarbetare

Anslut ditt företag till Moanks personalprogram och möjliggör för en bättre framtid för dina medarbetare och din verksamhet.

Förmån för dina anställda

Kostnadsfritt

Riskfritt för dig som arbetsgivare

Tack så mycket!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

På Moank använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används.