Vår målsättning


Med hjälp av innovation och ny teknik erbjuder vi lån till attraktiva villkor. Alltid enkelt, personligt och anpassat efter dina behov.

Moank strävar hela tiden efter att hitta nya lösningar som inte finns på marknaden, för att du som kund ska få det bättre. Att tänka på sin ekonomi kan vara frustrerande, men vi jobbar för att göra processen enklare och lättare att förstå för alla.

“Vi vill skapa möjligheter för din ekonomi”

Säkerhet


Moank AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd av Finansinspektionen. Här på Moank tar vi säkerhet på allvar. All information som hanteras, både överförd och lagrad, är krypterad enligt samma säkerhetsprotokoll som traditionella banker. Våra verktyg och processer säkerställer att krav uppfylls av Dataskyddsförordningen (GDPR, the General Data Protection Regulation).

Hur vi hjälper dig


Som experter på lån och krediter såg vi med egna ögon hur det brukar fungera. Vi såg hur banker och långivare är väldigt duktiga på att se om sitt eget hus, men ofta missar det allra viktigaste: att ge den bästa lösningen för dig och din ekonomi.

Vi vill skapa möjligheter för din ekonomi så att du kan prioritera det som du tycker är allra viktigast i livet. Vi hjälper dig att skapa en trygg och sund ekonomi genom att samla dina dåliga krediter i ett samlingslån med attraktiva villkor eller säkra en smart kontokredit som ger stabilitet vid en varierande månadsinkomst.