Samla lån och spara pengar

Samla lån upp till 600 000 kr och få en lägre månadsbetalning. Moank hjälper dig i hela processen. Ansök så gör vi resten.

Enkelt att samla lån och skulder

Om du har flera lån och skulder kan det vara fördelaktigt att samla dessa i ett lån med lägre ränta, ett s.k. samlingslån. Det är enklare att hålla reda på ett lån och förutom lägre ränta kan du bli av med avgifter och administrationskostnader. Genom att samla dina lån och skulder på ett ställe kan din månadskostnad minska avsevärt. Du kan också betala av på ditt lån snabbare när du samlar ihop dina lån.

Samla lån:

25 000 kr - 600 000 kr

Rörlig individuell ränta 3,75 % - 14,95 %

395 kr i uppläggningsavgift

0 kr i aviavgift

Löptid 1 år - 12 år

Räkneexempel

(beräknat 2020-04-29)

Lånesumma100 000 kr
Återbetalningstid10 år (120 ggr)
Exempelränta (Effektivränta)6,5 % (6,79 %)
Uppläggningsavgift395 kr
Totalt belopp136 790 kr
Kostnad per månad1 140 kr

Hur gör jag för att samla lån?

Att samla lån är enkelt. Du ansöker om ett lån som motsvarar summan för dina dyrare lån och krediter. Det är klokt att titta igenom din lånesituation så du inte glömmer något avbetalningsköp, kreditkort, eller lån. Vi hjälper dig gärna med en sammanställning. När ditt nya lån blivit godkänt så betalar vi de andra kreditgivarna så du behöver inte tänka på något. Du får sedan ett nytt lån med bättre villkor. Förutom lägre ränta så kan du själva bestämma återbetalningstid så du får en månadskostnad som passar din ekonomi.

Moank Lånet fungerar som ett samlingslån

Med Moank Lånet kan du samla alla dina lån och krediter på ett ställe. Skillnaden med Moank Lånet jämfört med andra samlingslån är att vi gör jobbet åt dig. Du ansöker snabbt och enkelt via hemsidan. Du har sedan ett förmånligare lån med lägre ränta hos Moank.

Samla lån genom att ansluta din arbetsgivare och få ännu bättre ränta

Vill du samla lån och få en bättre ränta kan du välja att ansluta din arbetsgivare till Moank Lånet. Genom att ansluta din arbetsgivare får du en av marknadens bästa räntor för ett samlingslån. Dessutom behöver du inte betala någon uppläggningsavgift.

Sänk räntan på befintligt lån

Har du ett lån idag med hög ränta hos någon annan långivare har du möjlighet att erhålla ännu bättre villkor med Moank Lånet. Samla lån enkelt med oss, ansök så gör vi resten.

Vanliga frågor

Vad är Moank Lånet?

Varför erbjuder Moank så förmånliga räntor?

Tar ni en kreditupplysning?

Vem får låna?

Vad kostar lånet?

Hur återbetalar jag mitt lån?

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med frågor, problem och information.

Öppettider vardagar kl. 09h00 - 18h00