Mission

Genom förståelsen för att varje individs ekonomiska situation är unik kan vi bidra till långsiktig ekonomisk trygghet för våra kunder.

Välkommen till kundtjänst!

Vi på Moanks kundtjänst finns här för att hjälpa dig! Du kan redan nu ta del av vanliga frågor och svar direkt på hemsidan. Till din hjälp finns även Låneguiden som ger svar på frågor som kan uppstå i samband med låneprocessen.

Vanliga frågor och svar

Alla frågor

Vad är Moank?

Med hjälp av innovation och ny teknik erbjuder Moank lån och finansiella produkter till attraktiva villkor. Alltid enkelt, personligt och anpassat efter dina behov. Moank vill bidra till en sund och ansvarsfull utlåning genom lyhördhet för dina ekonomiska förutsättningar för en god och hållbar privatekonomi. Du kan därför alltid känna dig trygg när du ansöker och blir beviljad lån hos oss.

Hur kontaktar jag kundtjänst?

Vid frågor kan du chatta via vår hemsida www.moank.se eller ringa vår kundtjänst på 08-520 059 55. Kundtjänsten är öppen måndag till fredag kl 09:00 till 18:00. Under dessa tider och övriga tider når du oss per e-post info@moank.se.

Är Moank säkert?

Ja, vi använder samma system som bankerna. Alla datafiler hanteras i en skyddad miljö. Moank står under Finansinspektionens tillsyn.

Hur lång tid tar det innan jag har pengarna på kontot?

Från det att lånet är utbetalt tar det 1-3 bankdagar tills pengarna finns på kontot.

Kan jag lösa lånet i förtid?

Det går bra att lösa lånet i förtid, för att göra detta behöver du kontakta vår kundtjänst. Enligt lagen om penningtvätt måste vi på Moank säkerställa var pengarna som du tänkt lösa lånet med kommer från. Detta säkerställer vi genom inhämtande av underlag i form av exempelvis nytt låneavtal, gåvobrev, kvitto etc. beroende på var pengarna kommer från.

Var hittar jag mitt låneavtal?

Du hittar ditt låneavtal i inloggat läge på Mina sidor.

Kontakta oss

TELEFON

Vardagar: 09.00-18.00 Helg: stängt

MAIL

Vi återkommer till dig inom 1 bankdag.

CHATT

Prata med oss direkt

Press och media

För press eller mediaförfrågningar, vänligen kontakta:

Peter Lange

Verkställande direktör

peter.lange@moank.com

Lena Brandenfeldt

Marknadschef

lena.brandenfeldt@cmigroup.se