Moank. Human Loans For Humans

Moank.

Alltid enkelt, personligt och anpassat efter dina behov.

Vår
målsättning

Med hjälp av innovation och ny teknik erbjuder vi lån till attraktiva villkor. Alltid enkelt, personligt och anpassat efter dina behov. Moank strävar hela tiden efter att hitta nya lösningar som inte finns på marknaden, för att du som kund ska få det bättre. Att tänka på sin ekonomi kan vara frustrerande, men vi jobbar för att göra processen enklare och lättare att förstå för alla.

Moanks
erbjudande

Moank erbjuder lån och försäkringar via vår hemsida och via samarbetspartners. Med en egenutvecklad plattform kan Moank enkelt ta fram innovativa och fördelaktiga finansieringslösningar för såväl samarbetspartners som för konsumenter. Kontakta oss så berättar vi mer.

Moank är
en del av
CMI Group

Moank är en del av CMI Group AB, ett investmentbolag som äger och utvecklar små- och medelstora svenska företag. CMI Group:s verksamheter finns inom många olika branscher och har sammantaget över 500 anställda.

Hur hjälper vi dig

Hos Moank anpassas lånet för dig, eftersom vi vet att alla ekonomiska situationer ser olika ut. Vare sig du vill sänka din månadskostnad på befintliga lån eller delbetalningar, köpa en ny bil eller renovera hemmet så kan Moank hjälpa dig. Moank erbjuder även ekonomisk rådgivning så att du kan göra smartare val och snabbt få en förbättrad ekonomisk situation.

Säkerhet

Moank AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd av Finansinspektionen. Här på Moank tar vi säkerhet på allvar. All information som hanteras, både överförd och lagrad, är krypterad enligt samma säkerhetsprotokoll som traditionella banker. Våra verktyg och processer säkerställer att krav uppfylls av Dataskyddsförordningen (GDPR, the General Data Protection Regulation).

Teknisk innovation

På Moank försöker vi alltid ligga i framkant vad gäller teknik då vi är övertygade om att framtidens bank måste tillhandahålla bästa möjliga digitala lösningar för sina kunder. Genom att göra det kan vi erbjuda revolutionerande produkter och samtidigt hålla våra kostnader nere, vilket innebär en bättre affär för dig som kund. Om du är intresserad av hur vi samarbetar med Tink för att erbjuda mer inkluderande utlåningstjänster till våra kunder kan du läsa mer om det här: